Verhalen in Beeld ‘incompany’

   Verhalen in Beeld ‘incompany’

Analytisch én creatief

Het gebruik van tekeningen om een boodschap in beeld te brengen is voor iedereen van toegevoegde waarde, of je nu samenwerkt met collega’s, medewerkers of partners.

Tekenen maakt íeder vraagstuk inzichtelijk én overdrachtelijk. Door het met beelden tot de kern terug te brengen, help je anderen om beter te begrijpen wat je bedoelt en zorg je ervoor dat jouw verhaal beter onthouden wordt.

Verhalen in Beeld is geschikt voor alle teams, groepen en samenwerkingsverbanden die hun verhaal samen een stap verder willen brengen.

Het is (g)een kunst!

Wij ervaren dat er vaak geen gedeeld beeld is van het échte vraagstuk is. Welk resultaat opgeleverd moet worden. En welk proces daarbij hoort.

Wij merken dat wanneer je wél de tijd neemt om elkaars beelden te ontdekken en het samen in beeld brengt, niet alleen duidelijkheid ontstaat maar ook een gedeeld begrip. De samenwerking wordt effectiever, leuker en vaak duurzamer.

Het tekenen van je boodschap of dat complexe verhaal, helpt wat je wilt overbrengen te verduidelijken. Je hoeft er geen Rembrandt voor te zijn. We helpen je binnen een dag op gang!

Wat leren jullie?

Tijdens Verhalen In Beeld leren jullie als groep om de visuele rode draad uit jullie verhaal te halen zodat jullie die effectief op anderen kunt overbrengen. Jullie ontdekken al tekenend wat jullie (individueel en gezamenlijk) bezighoudt, hoe daar te komen of hoe er verandering in aan te brengen.

Onderweg ontvangen jullie van ons en van elkaar feedback op zowel inhoud als techniek, waardoor jullie direct verbeteringen kunnen doorvoeren en jullie eigen kunnen maken.

Zakelijk tekenen is voor ons geen doel op zich maar een middel om persoonlijke groei, betere samenwerking en zakelijk succes te stimuleren. En passant leren we jullie echter ook de beginselen van het zakelijk tekenen.

Voorbereiding

In een (online) kennismakingsgesprek met de opdrachtgever verdiepen we samen het vraagstuk dat voor ligt en denken we na over een programma dat qua inhoud en vorm aansluit bij de mogelijkheden en wensen van de organisatie en het team.

Dit werken wij uit in een voorstel waarin de essentie van onze aanpak in woord en beeld wordt gevat.

Dit voorstel wordt (online) besproken en waar wenselijk nog op onderdelen aangepast. De opdrachtgever geeft akkoord op de offerte en we gaan samen aan de slag.

Na de incompany workshop volgt een (online) evaluatie tussen ons en de opdrachtgever.

Investering

Prijs € 3.750 per dag, exclusief btw, materiaal-, locatie- en reiskosten.

We hanteren een minimum van vier en een maximum van 16 deelnemers.

Grotere groepen in overleg.

 

We zien uit naar jullie vraagstuk en onze samenwerking!