Wat vonden ze bij Valente?

We hadden in oktober 2021 onze eerste teamdag en waren op zoek naar iemand die ons kon begeleiden. Via LinkedIn kwamen we in contact met Lilian. We hadden een plezierig kennismakingsgesprek met Lilian. Ze luisterde goed, gaf het gevoel dat ze kon wat wij zochten (en nog veel meer) en dat ze daar zin in had.

Kenmerkend aan de aanpak van Lilian en Glenn is dat ze in hun voorbereiding doortastend zijn, snel de essentie begrijpen, het geheel goed overzien en meteen met mooie visuele voorstellen komen. Dit hielp ons in ons eigen denkproces.

Op de teamdag hebben we veel getekend. Het tekenen was ontzettend leuk, en het zegt zoveel meer dan woorden. Het resultaat van onze eerste teamdag is dat we een gemeenschappelijk beeld hebben waar we op kunnen terugkijken en naar verwijzen, en concrete (visuele) punten (bijv. de teamagenda) om verder te bouwen. En niet in de laatste plaats een teamgevoel, dat zien we nu – steeds meer – in de overleggen met ons team.

Kim van de Wetering (communicatie adviseur)

Linda van den Brink (bestuurssecretaris)

Valente