Wat vond Joke van Voedselborder?

De workshop was super! Door zichzelf al tekenend voor te stellen gaven Lilian en Glenn meteen een idee van de mogelijkheden van het tekenen. Ik ervoer tijdens het tekenen dat het een geweldige manier was om beeld en vorm te geven aan gevoel. Moest ook even slikken bij het presenteren van de eerste opdracht. Want het komt enorm binnen dan. Bijna therapeutisch. Maar laat je daar niet door afschrikken, want de dag is super leuk, er is ruimte voor humor, reflectie en bewustwording. Juist doordat andere cursisten je ook bevragen over je tekening ontdek je hiaten in je tekening, maar ook in je eigen verhaal.
Naar huis met vellen vol tekeningen en stof tot nadenken. Nu, een dikke week verder, heb ik al een hoop stappen kunnen zetten.
Kortom: topdag, aanrader als je ergens in een “proces” zit om dingen voor jezelf duidelijk te krijgen. Of dat nu om privé-situaties of werk-dingen gaat.